V ponedeljek, 22. decembra, ob 19.00 uri se bo v dvorani Park v Murski Soboti odvijal prav poseben koncert.

Moderna glasbena šola JAMA že drugo leto zapored organizira božični dobrodelni koncert, ki bo potekal v ponedeljek 22.12.2014 ob 19.00 v dvorani Park v Murski Soboti. Nastopili bodo njihovi učenci, mentorji, manjkalo pa ne bo niti glasbenih gostov. Na svoj račun bodo prišli tako ljubitelji rock ali punk glasbe kot tudi nežnejših melodij, pri čemer je potrebno poudariti, da prireditev ne bo potekala v »tradicionalnem« stilu, temveč je predviden prav poseben koncept.

Navzoče bodo zabavali Alma Merklin, Balladero, Ethnotrip, Toni (In & Out), Moira, kitarist Marko Zaletelj, Maja Založnik s svojo zasedbo Papas in drugi.
Koncert bo podprla brass sekcija, katero sestavljajo Gregor Zver, Boris Majcen in Svit Rodež, prireditev pa bosta povezovala Primož Dani in Miran Camplin.
Navzoče bo očarala tudi vokalna skupina Angelski biseri, ki jo boste slišali pred pričetkom prireditve.
Na dogodku se bodo zbirali prostovoljni prispevki, katerih izkupiček bo v celoti namenjen Društvu prijateljev mladine Murska Sobota.

POSEBNO OBVESTILO
Zaradi velikega zanimanja za božični dobrodelni koncert so se odločili, da bodo natisnili karte, ki jih lahko dvignete na blagajni gledališča Park vsak dan ali na dan koncerta od 18.00  naprej. Karte so brezplačne!

VSTOPNINE NI!
 

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Simona12345 (nepreverjen)

Karte se na blagajni dvignejo?

Tea K.

Ja, na blagajni.

In reply to by Simona12345 (nepreverjen)

Katja Gerenčer

Kot je zapisano v članku:

POSEBNO OBVESTILO
Zaradi velikega zanimanja za božični dobrodelni koncert so se odločili, da bodo natisnili karte, ki jih lahko dvignete na blagajni gledališča Park vsak dan ali na dan koncerta od 18.00 naprej. Karte so brezplačne!

Simona12345 (nepreverjen)
legenda (nepreverjen)

OB kolkih je blagajna v gledališču odprta ?

Simona12345 (nepreverjen)

Jaz sem bila sedaj tam. Danes je še med 17.00-18.00, jutri eno uro pred predstavo, in v ponedeljek 22.12 med 10.00 in 15.00 in eno uro pred koncertom, torej ob 18.00.

Starejše novice