V Pomurje prihaja interaktivno spletno mesto s storitvijo kupovanja kuponov - Bonček.

Mlada ekipa talentiranih in marljivih Pomurcev je poskrbela za nov spletni portal - Bonček, na katerem vas bodo pričakale ponudbe s popusti od 10 do 90 odstotkov za celotno Pomurje. Kot nam je dejal eden izmed ustanoviteljev spletnega portala Dominik Letnar iz Beltincev gre za novost v Pomurju: »Naš interes je bil ponuditi nekaj novega, na ljudem prijazen in nevsiljiv način, poleg tega pa lahko še prihranijo.«

Dominik ob tem dodaja, da gre na strani za realne popuste: »Cene niso predhodno navite in nato spuščene z velikimi popusti, ampak gre za realne popuste, vsa ponudba pa je vezana na Pomurje.«

Bonček začne s pestro ponudbo delovati danes

»Veliko ljudi zanimajo kuponi, a na obstoječih spletnih straneh, ki ponujajo popuste, je ponudb za Pomurje zelo malo. Zato smo želeli ljudem dati, kar jih zanima,«  še dodaja mlad Beltinčan. In tako se je rodila ideja o spletnem portalu s popusti iz pomurske regije. Bonček začne delovati danes, na njegovih straneh pa že lahko najdemo pestro ponudbo, namigne 23-letnik:

»Najdete lahko popuste za vse, od gel nohtov, wellnessa in kopanja do pestre gostinske ponudbe ali vstopnic za razne prireditve.«

Ideje in načrti ostajajo

Nove ponudbe bodo objavljene vsak torek: »Trudili se bomo, da bodo ponudbe na našem portalu aktualne, pestre in raznolike.« Po besedah Dominika lahko kupone za enkrat plačate s tremi plačilnimi sredstvi, in sicer z Moneto, PayPalom ter po predračunu z UPN obrazcem, katerega prepišete v vašo elektronsko banko ali ga plačate na banki ali pošti. A ekipa ima še mnogo idej in načrtov, zato se veselijo sodelovanja z obrtniki, podjetniki in vsemi, ki bi za razvoj Pomurja prispevali svoje storitve ali izdelke.

S spleta

Komentarji (17)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bad-boy (nepreverjen)

vau kakša ponudba, neverjetni ste! za te 1 evro popusta bon se mrdal z pisanjon položnice... totalna bedarija za moje pojme!!! ja pa nej de propadno te vaš bonček!

kobra (nepreverjen)

@bad-boy ti nemaš vsej potačof na mesti nej?

bad-boy (nepreverjen)

kobra ka ti ne paše? ne šti ka pišen či te tau jebe...

lite (nepreverjen)

Novost je glih nej v Pomurje, ka že dugo obstaja podoben pomurski portal spletnibazar.si (za keroga sobotainfo še lekar nej čula), se pa najde tude kakšna pomurska ponudba....

nemankomentara (nepreverjen)

Bravo končno neka samo za Pomurje, nekatere pa je težko osrečiti, mene prepriča

mi (nepreverjen)

ka ne bi samo skos šinfale...

Leonn (nepreverjen)

Super in uporabna zadeva! končno tudi nekaj za pomurje :)

bodiyroza (nepreverjen)

zakaj se ne da odpreti stran

Gost (nepreverjen)

Ravno sem probal in zelo razočaran. To je daleč od kuponkoja, 1nadan... pričakoval sem, da bo na dan otvoritve strani vsaj kakšni bon za hrano nad 40% popusta.
pomurje je premajhno, za take zadeve.
Skratka zadeva je strel v prazno in brez zamere.

Butt Crack (nepreverjen)

Vsem v informacijo... Dominika poznam že dolga leta in vem koliko dela in truda je vloženo v to.
Vsi, ki govorite proti... saj vam storitve ni potrebno uporabljati. Daleč od tega. Če maš Tušmobil, ne pomeni, da ima Mobitel slabšo ponudbo. Če hodiš v Lidl, ne pomeni, da je Špar brez ponudb. Če voziš Mazdo, ne pomeni, da je Audi slab.
Vsakomur svoje, in prav je, da se lahko človek svobodno odloča, komu in kako in kje bo zapravil svoj denar. Če je izbira toliko večja, še boljše.

Pri raznih kuponkotih so navadno to izdelki iz kitajske... tu je nekoliko drugače.

Way to go, Dodo :) Keep up the good work!

Gost (nepreverjen)

Vsi keri mate negativne komentarje - me zanima, kdo ste oz. kaj ste pa vi uspeli v življenju? Valda ste stari med 25-45 let pa doma še vedno pri materi ližete levi jošek!

Dečko se je potrudo pa nekaj uspel.... vi pa? Čvapčič stajl?

Gost (nepreverjen)

Ka zdaj nesmin napisati ka san razocarani??? Mater ste cudni! Ce se dela reklama je naj reklama in se naj komentiranje izklopi. Butt crack ge san nej piso o izdelkih kere mas ti v mislih. ;) malo primerjaj druge strani s to stranjo! ;)

kozorog

čestitam za spletni portal BONČEK, fajn, ka ste se spomnili tüdi za naš kraj, da bomo lahko küpüvali ceneje. Želim vam dosti uspeha, da bomo imeli veliko izbiro. Lp

Olosh (nepreverjen)

Tipično prekmursko, vse poseri dol ka je novoga pa dobroga...zato pa ste tan ge ste!!! Zaradi takšnih telet nas ma za norca cela Slovenija!!! Vupan ka ste ponosni na svojo pod povprečno pamet prekmursko!

Vačik pa čestitke za portal;) Še več takšnih in podobnih zadev

Gost (nepreverjen)

Olosh in ostali enako misleči! Ste si poglednoli prve ponudbe, ki bi mogle na začetku cveteti? No rezultat je viden - 22 kupjenih bonov:) Če zadevo naredijo jo naj naredijo takšno kot konkurenca oz. boljšo!
IN ČE JE KOMENTIRANJE ODPRTO IMAM PRAVICO IZRAZITI SVOJE MNENJE! Če si pa dela reklamo pa naj zaklenejo forum!

skratka zadeva ni pohvale vredna in to se tudi vidi na količini prodanih bonov!

Bravo Gost (nepreverjen)

Evo Gost neman pojma što si... ampak očitno si boljši ... evo ti izziv... napravi bokše če si sposoben.. raje volje kupim bon preko tebe, če bo veljaven pa z boljšo ponudbo.

Strinjam se s tistim zgoraj ka je napisal ka so povprečni butli tu pritrjeni na materin cecek pa samo štenkajo namesto ka bi kaj napravili...

Dečko se s svojim delom bori za svoj denar pa preživetje... ti pa šinfaš pa se boriš ka bi izpadno čim bole tumpasti....

hejooo (nepreverjen)
S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice