Pozno zvečer je v naselju Rakičan prišlo do čelnega trčenja, v katerem so bile poškodovane tri osebe.

Sinoči, ob 22:47 je pred Rakičanom pri Murski Soboti prišlo do čelnega trčenja med dvema osebnima avtomobiloma. V osebnem avtomobilu znamke Kia se je peljal 21-letnik iz območja Beltincev ter v začetku naselja Rakičan trčil z nasproti vozečim vozilom znamke Mercedes, v katerem sta bili dve osebi. 21-letnik je po trčenju ostal ujet v razbitini, zato so ga iz vozila s tehničnim posegom rešili gasilci PGD Murska Sobota. V nesreči je utrpel hude telesne poškodbe, zaradi česar so ga prepeljali v mariborsko bolnišnico, kjer se še vedno bori za življenje.

Voznik mercedesa pod vplivom alkohola

Policisti so v postopku ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje po nasprotnem pasu. Voznik mercedesa je s hitrostjo, precej višjo od omejitve izven naselja, po nasprotnem pasu pripeljal v blagi ovinek pred naseljem Rakičan ter pri tem trčil v vozilo, ki ga je upravljal 21-letnik. V postopku so ugotovili tudi, da je voznik mercedesa vozil pod vplivom alkohola.

To je bila že druga hujša prometna nesreča s čelnim trčenjem v okolici Murske Sobote v enem dnevu.

Foto: Blaž

S spleta

Komentarji (46)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
M (nepreverjen)

Pazite na cesti in bodite odgovorni!

uroshek123

rejdno pazite ja , 2 takše nesreče v enon dneve :'s

dseme

pazite no baug vas stvauro...;)

lajanje (nepreverjen)

pa te me zaj povej ka ti pomaga nekome dopovedavati naj PAZI NA CESTI...pa hebe se jin da pijani vozijo ker šče piti, ker se mu hebe za živlenje v tiston pijani efekti in hitrosti-naraste adrenalin in korajža pa ga sploj ne briga za cejli svejt. tak ka eni srečno prijdejo - eni pa nej od točke A do točke B.
Že 2 nesreči v 1dnevu-sreča ka jih nej več bilou glede na čudne KARAKTERE kakši se vozijo prinas...

tutu (nepreverjen)

Ka me pomaga, če pazin na cesti, če pa se najdejo bumbare, šteri prehitevajo v škarje pa šteri se vozijo po nasprotnon pasi s 100 na vro...

car (nepreverjen)

Ja rejsan zdaj je taki čas da se ga moreš nalit no več kot 2,0 naj nebi ne. Ge vozin skoraj tu nekje samo pazin ka več ne pelan pol kot 120 to pa resan vej so ovak ceste krijve kako so slabe ge san že pet autov sklumo pa klic vej več autov ge.

voznik (nepreverjen)

Ne vem zakaj so pri prejšnji nesreči pobrisali vse komentarje saj je bi lo par dobrih in resničnih!Dejstvo je da prevelika hitrost ubija!Prav tako alkohol!V kombinaciji z mladimi vozniki in premočnimi avti glede na njihovo znanje!

lujz (nepreverjen)

Maš čist praf glede komentarov prejšnje nesreče, naj rajše nazaj objavijo ka de se bar marsikere malo zamislo da je jeh prebrau...

MelitA26

Od kod pa je fant,kateri se bori za življenje?
Upam,da se izvleče,drugi pa da plača.

šofer (nepreverjen)

Lejko se z avtobuson vozite če vas je straj pijancov

bskadsa (nepreverjen)

šofer,ti si budala. Pijancev nebi smelo biti sploh na cesti, ne da jih ti še zagovarjaš.

black panter

proklete pijandure,crknite

swdefrgthzjuk (nepreverjen)

Če je ta 21 letnik moj sin jaz voznika mercedesa ubijem kot svinjo. Če pa bi postal invalid ali pa če bi umrl potem pa bi mu kožo počasi vlekel dol. TAKO DA VSI KI TO BERETE POČASI NA CESTI KER JAZ SEM PRIPRAVLJEN

Vipko
artur

šofer, bogme si zadeti do kraja. To ste si v Moravcaj tak genjeni?

gospa (nepreverjen)

kriv je ta s kijov,če je nasproti prpelo čelno v mercedesa- ta z mercedeson je pripelo v redu ali je napiho.

Jebiveter (nepreverjen)

@gospa.... Prešti si ka gor piše....Voznik mercedesa je z hitrostjo precej višjo od dovoljene pripeljal PO NASPROTNEM PASU POD VPLIVOM ALKOHOLA.... Takšnomi do konca življenja odvzeti vozniško dovoljenje...

car (nepreverjen)

[email protected] Bedak od bedakov ja ka pa se delaš pametnoga saj si isti po pijači ge mislin pa ge ne potpiran totega ampak če šofer vozi z 2,0 promila mislim da še lahko redno normalno vozi.ŠKODA MI JE PA TEGA POJBA RESAN ŽALUJEM ZANJ DA SE JE MI TO ZGODILO SOŽALJE.

swdefrgthzjuk (nepreverjen)

[email protected] maš prav ges san bedak in če bi to bil moj sin počakan kak bi bilo z njim.Če ima posledice toga človeka bujen moje življenje itak več nebi imelo smisla. enostavno ga zakolen kak svinjo.CAR ZARADI TAKŠNIH KAK TIJ PA JE TELKO NESREČ KA MISLIJO KA LEJKO VOZIJO NORMALNO Z 2.0 TIJ SI ŠE VEČJI BEDAK KAK GES

bosanceros (nepreverjen)

A so naredili test za droge? Zakaj ga niso? Nesposobna policija kot po obicaju.

bosanceros (nepreverjen)

A so naredili test za droge? Zakaj ga niso? Nesposobna policija kot po obicaju.

besnix (nepreverjen)

Voznik mercedesa Zaleti se nekan v steno z tao praznov pijanov glavo!!! kak pa si druge v bolnico spravo kmet eden !!! Kmet !!!!!

bosanceros (nepreverjen)

A policija ni smela po narocilu tretjega odrediti strokovnega pregleda? Naj se objavi kateri policisti ne delajo s svojo glavo.

Gost (nepreverjen)

delate se pametne ko da ste še nej sednoli za volan malo naribani

Gost (nepreverjen)

verjetno je kakšen vpliven vozo mercedesa

Pepika11 (nepreverjen)

[email protected] se popolnoma strinjan s tvojimi komentarji in načinon razmišlanja! Vsen pijancon, keri se spravlajo za volan, odsekati vse prste! Kda štoj ogrozi življenje drugoga, in to zaradi alkohola (ali drugih substanc), enostavno NEGA PARDONA!!!!

Gost (nepreverjen)

spotrejti ga kak kačo, ka nede več mladih ubijal po cesti...ma nemam besed..

lipovčar (nepreverjen)

Zakoj se ne vidi registracija od mercedesa - mogoče što zna što je bil povzročitelj?!

car (nepreverjen)

Vsi ste resan pametni ka je človik bil pijan.Ok je bil in malce se zamislite sami koliko krat ste se ga napili.In nšče vam ni seko prste fkraj končno se pa to lahko zgodi vsakemu kateri vozi in pol boste drugače razmišljali.Pojbi je potrebno pomagat ne bedarije pisat.

Pepika11 (nepreverjen)

[email protected] nej, nemre se to sakšnoma zgoditi! Nesmi se! Kerome se to dogaja, ka ide pijan za volan, pa njemi trbej zejti vozniško. Vijdi se, ka si pristaš alkoholizma in teh nezrelih dejanj. Zemi si rajši pamet v glavo, pa ne modruj tu s svojimi imbecilnimi izjavami, kere nemajo mesta v normalnon svejti. Ja, tome pojbi pa trbej rejsan pomagati- sankcionerati ga na način, ka nede znau niti kak njemi je ime! Ka de drgauč malo mislo, če sploj ma možgane za misliti. Dvomin! Smrkavci eni neodgovorni!

lujz (nepreverjen)

Pepipka ka tij si malo pijana? Zakoj bi pa pojba sankcionejrali če nikaj nej kriv!!!!!!!!!!!! Pa verjetno ma možgane zdaj poškodovane če se bori za življenje. Samo on mam od nesreče tij pa ne vem od kod. Zakoj pa smrkavci?! Voznik mercedesa po mojem nej smrkavec.

luč

Vsi polni morale, te pa sebe pa svoje otroke poglejte kaj delate na cesti . En piše da bi voznika Mercedesa ubil, če bi tako gtreščil v njegovega otroka..pa bi ubil tudi svojega otroka, če bi se ta pijan zaletel v nekoga in ga poškodoval ?
En je že omenjal, zakaj se nikoli ne govori o vsebnosti mamil v krvi pri povzročiteljih nesreč? Kazni ne rešijo nič, vzgoja ..

Pepika11 (nepreverjen)

Mislila san ovoga, ka je vozo mercedesa. Lapsus calami!

bosanceros (nepreverjen)

prvo trbej vspostavite pravni red pa ka je policija do fseh enaka pa ka ma iste kriterije, ne pa ka se se vedno dela po komunisticnem sistemu ko si - sta si :)))))))))

GOSTJA (nepreverjen)

Spoštovani vsi, ki ste brali komentarje in ki ste brali članek! čutim odgovornost, da vam napišem. Ker so bile informacije v prvi objavi članka popolnoma napačne in so ŽAL napačne tudi sedaj.Mladeniča, študenta, zelo prijetna in plemenita, sta se paljala iz kina, oba brez alkohol v krvi, v avtomobilu KIA, iz M. Sobote skozi Rakičan proti Beltincem. Takoj izven naselja Rakičan se je po njunem pasu zaletel vanju vinjen voznik z mercedesom z zelo visoko hitrostjo. Ni tako kot piše v članku!! In za vse prijatelje,sošolce iz ljutomerske gimnazije , ki imajo oba mladeniča radiin ju spoštujejo, je boleče, da ni napisala resnica in postavlja se vprašanje zakaj tako?
Sopotnik je težko poškodovan, ZELO TEŽKO in vsi upamo in mislimo nanj, da bi okreval, ker je izjemen fant in je v nesreči tako on, kot njegov prijatelj, ki je vozil vozilo KIA popolnoma nedolžen.
Naj se zamisli voznik mercedesa, ki je bil popolnoma pijan in je močno ogrozil dve nedolžni mladi življenji.
Čudno pa je, da večina medijev o tem niti ne poroča!

Gost (nepreverjen)

Slabo reklamo bi delali vozniku mercedesa, pa so rajši tiho, ker morajo biti tiho?

deniys

lehko poven z prve roke kak je bilo, ker san se pelo za ten v Kii in sva z očetom takoj ukrepala. On je šau k sopotniki v Kii jaz san pozvo policijo. Kak san že policajon pravo se je of z mercedezon redno neso in se pelo ravno v ovinek. Če bi 2 sekundi kesnej pripelali bi of buv v jarki, ker je očitno buv pijan in je zaspo in se to nej zgodilo. Rejsan je bilo zelo grdo za viditi..upan ka de vse vredi z 21-letnikon

janezek11 (nepreverjen)

policija je nesposobna posebej prekmarska zato pa je takak je, to je dejstvo.

drekpek (nepreverjen)

Gnoj smrdlivi!

11111111111111… (nepreverjen)

to je sramota

22222222222222… (nepreverjen)

to da se mladina vozi z dobrimi avtomobili brez izpita in v vinjenem stanju so krivi starši prej si morajo zaslužiti denar za izpit potem še pa za avto

22222222222222… (nepreverjen)

mladina se bora tudi zavedati kako je bilo staršem zaslužiti denar za avto in izpit in to z trdim delom

zima.bella

2222222222222: si ziher, da vsi starši zaslužijo za sinekov avto in izpit z trdim delom?

22222222222222… (nepreverjen)

denar se samo zaluži s trdim delom

Gost (nepreverjen)

nagrabi se ga pa z legalno krajo, ko je dovoljena v sloveniji

odgovoren (nepreverjen)

to pa je res

beltinci (nepreverjen)

Zakaj je toliko nepravilnostiv članku? in zakaj je identiteta povzročitelja prikrita?
Pa toliko nesreč te dni...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice