Dnevni bar Gol, danes še zadnjič obratuje pod vodstvom Davorja Škorjanca.

Gostinski lokal Gol na stadionu v Fazaneriji ima več kot dvajsetletno tradicijo, zadnjih sedem let je imel lokal v najemu Davor Škorjanec, nekdanji svetnik v soboškem mestnem svetu. Zgradba, v kateri se nahaja lokal, je v občinski lasti.

Z novim vodstvom niso našli skupnega jezika

Škorjanec je na vprašanje, zakaj se je odločil za prenehanje delovanja lokala, za katerega pravi, da mu je dal dušo, navedel kar nekaj razlogov. Predvsem bi naj vzrok zaprtja bilo novo vodstvo NŠ Mure, s katerim nikakor niso našli skupnega jezika, in dejstvo, da Mura ne nastopa več v prvi slovenski nogometni ligi.

Draga elektrika, dotrajana oprema in pogosti obiski inšpekcije

Na Škorjančevo odločitev je vplivalo tudi kopališče, ki je, kot pravi, že trideset let isto in se nič ne spreminja, kar se pozna tudi na obisku. Prav tako bi naj bila v lokalu draga elektrika in dotrajana oprema. Je pa Škorjancu v zadnjih mesecih veliko težav povzročala tudi inšpekcija, ki mu je, samo minuli konec tedna napisala 800 evrov kazni.

Škorjanec pravi, da ni več motivacije za delo v omenjenem lokalu, in da bo zdaj svojo srečo s kulinariko in gostinstvom poiskusil v tujini.

Kaj se bo z lokalom oziroma prostori dogajalo v prihodnosti, zaenkrat še ni znano, bomo pa o tem zagotovo poročali v prihodnjih dneh. 

S spleta

Komentarji (23)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
snops1 (nepreverjen)

Čestitke inšpekciji za oviranje in zatiranje podjetnikof - včasik tudi iz popolnoma banalnih razlogof. Z vami, velecenjeni inšpektori, nas, zgleda, čaka svetla prihodnost.

streja (nepreverjen)

daj ne modruvli. za vse valajo ista pravila, či so pa pravila nej dobra, so pa to nej inšpektore krivi, ampak trbej zakon spremeniti. pa namesto pavšalnoga kritizeranja rajši povej, točno kero pravilo te moti, kamo dejansko lejko presodili sami, či maš prav ali nej.

M (nepreverjen)

Eh, prosim te lepo Škorijanec, kot da te ne bi poznali. Vsakodnevno pijančevanje in skrajno neprimerno obnašanje do vseh okrog tebe te je pripeljalo sem, kjer si zdaj. Čas je bil, da te "skinejo", mogoče bo zdaj nekdo z malo več IQ-ja prevzel lokal ali še boljše spremenil namembnost prostora v Murino trgovino.

snops1 (nepreverjen)

streja, seveda maš deloma praf. Problem je, ka je v zadnjon časi inšpekcija povečala svoje aktivnosti izključno z namenon povečanja priliva v proračun iz naslova kazni. In tu se enostavno moremo strinjati, ka obstaja nekša normalna meja, do kere je inšpekcija nej moteča za gospodarstvo. Mislin, ka so jo prekoračile.

Če san bole specifičen, se ide za (pre)pogoste inšpektorske obiske (kak san že pri drugi temi omeno, so pri znanki bili v dveh mesecaj 6-krat); ide se za to, ka pogostost in dolžina obiskof pri določenon subjekti sploj neje sorazmerna s potencialno vsoto pejnez, kera bi bila zatajena, oz. potencialnin tveganjon za družbo (pogosto je govora samo o birokratskih napakah). Ide se za to, ka dobesedno zalezujejo lidij, kda je govora o par deset evraj.

Majo pač inšpektorati svojo javnosektorsko logiko in dale od toga nemrejo. In tisto, ka so pač zakoni slabi, in nej inšpektori, je seveda tudi njihova krivda. Oni so tisti, ka majo največji vpogled v sistem, zato so eni od tistih, ka bi lejko podali najbole konstruktivno kritiko/predlog vladan.

Gost (nepreverjen)

San 100% prepričani, ka de prevzeu eden od "kebabsijov" ta lokal.

Gost (nepreverjen)

Presenetljivo, ka Škorjance neje pa Štihec kriv za njegove težave.

kopalec (nepreverjen)

Na Škorjančevo odločitev je vplivalo tudi kopališče, ki je, kot pravi, že trideset let isto in se nič ne spreminja, kar se pozna tudi na obisku.???? kama kopališče vezo ???? najemnik si bil na igrišču nej v kopališču!!!!

gost (nepreverjen)

lejko prevzeme mc donalds eli pa občinare štere nazaj dajo občini dujšo

Gost (nepreverjen)

@kopalec
brez Škorjanca letos na kopališče nebi bilau nikše gostinske ponudbe! glede na tau ka si je spartacus zmislo dol zaprete na sredine kopalne sezone..

kopalec (nepreverjen)

Gost (82.192.33.193) ti bi tudi verjetno zaprl,če bi ti nekdo hodil v zelje.Nekdo je mastno plačal plac,da lahko na kopališču prodaja pijačo in... Nekdo pa je odprl okno malo znižal cene in kasiral.

Gost (nepreverjen)

Mogoče majo kakšnega svojega za klubske čajanke.

davor.skojanec… (nepreverjen)
Gost (nepreverjen)

Kopališče se je nej spremenilo 30 let. Tudi tvoj lokal se je v sedmih letaj nej nika spremenil.Nemreš samo ven vlačiti peneze treba tudi nekaj vlagati.Ka si pa napravo za prekrška ka si dobil 800 Eur kazni. Pravil bi se držo pa toga ne bi bilo. Tudi v tujini so pravila in to malo strožja kot pri nas. Zgleda da so tomi Škorjanci vsi drugi krivi samo on nika. Boljše da tega lokala več ne bo saj je to en navaden pajzlin šteroga ne bo nihče pogrešal.

davor škorjanec (nepreverjen)

Hvala vsem ki ste mi pomagali............... Ostali pa veste!!!!!!!!!!! ŠURDA JE CAR!!!!!!!!

davor škorjanec (nepreverjen)

Gost....Ne nakladaj .tak si na podpori pa samo dek mejšaš...Spravi se že idnouk od te pečice pa daj ženi zadovoljstvo..BUŠA!!!!!!!!!! Ka jo nedo drügi kraj vlekli....... HAHAAAAAAAA

Gost (nepreverjen)

@kopalec
Letos sab meu celo sezonsko karto za kopališče.. biu san večino poletja v kopališče.. prvo kak prvo! Spartacus se je nej za stranke zmeno pau k.. odpiro je kda se njeme je sprdilo, zazavo badamajstre, či se njeme sploj splača odpirate. Kda so bili razni tabori v kopališče in je bilau puno dece tan, so oni meli zapreto. Drugo, kak drugo, so njihove nesprejemljive cene! Za 5€ tisti mali "hamburger"??!
Pravo si ka je mastno plačo za tisti plac? NI RES! plačo je nej biti centa, ker je pogodbo prekino! Zasluzo je pa tisti drobiž, kda je meu pač odpreto.

CAPTCHA (nepreverjen)

Ne sinfajte Skorjanca
Ge ga bole poznan kak vi prasce ene!!!!!!

Gost (nepreverjen)

"davor škorjanec (94.140.78.244) 56 minut nazaj #15
Gost....Ne nakladaj .tak si na podpori pa samo dek mejšaš...Spravi se že idnouk od te pečice pa daj ženi zadovoljstvo..BUŠA!!!!!!!!!! Ka jo nedo drügi kraj vlekli....... HAHAAAAAAAA"

Takšen primitivec je bil svetnik v MO M.Sobota??? ccc...

copicar1

Ka se tudi jaz oglasim ;-) mene pa boli đoko za te lokal če de kda še odprejti ali nej ;-)

Gost (nepreverjen)

Obična pederčina

ološ (nepreverjen)

Ka pa toči alkohol, če zna ka ga nesmi:) Bravo inšpekcija :)

Turbo (nepreverjen)

Tou je tak nej bijla gostilna, bil enkrat tan pa nikdar vec.Postrezba na 0, prijaznost na 0, tak ka dobro ka je zapro pa mel inspekcijo.Tou inspektore zatou ste placane ka zriktate tej kere ne vejo cejnite ka majo,pa delajo po svojih pravilaj.

bla bla (nepreverjen)

edino pravilno!! če mene vprašate ge bi njemi že prlej to štacuno doj zapro! to kakšen odnos je on meu do strank san še v životi nigi nej vido,kak pri njeme!! grdo obnašanje skratka poden od podna je tej škorjanec! pa glede na to ka je vse nej delo za galam pa pizdarij,čudno ka njemi je že nej prejšnji župan štihec doj zapro!! ge bi njemi že pred lejtami doj zapro! pa te še kakšne fora je meu na račun župana! budalo od budaletine!upan ka se kakšen pametni najde..saj od škoroja je tak vsaki bole pameten pa pri pamete! pa upan ka de meu kakšen respekt do samih strank nej pa kak oni škoro phah! gabi se mi že!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice