Po nekaj preštetih vseh glasovih v MO Murska Sobota, župan MO Murska Sobota postal Aleksander Jevšek. V MO Murska Sobota je bilo v drugem krogu 16.511 volilnih upravičencev.

Vsi rezultati so zaenkrat še neuradni.

Aleksander Jevšek - 54,05%

Anton Štihec - 45,95%

S spleta

Komentarji (128)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Svetnik (nepreverjen)

Bog nam pomagaj!

Jevsek (nepreverjen)

Nej ka bi jokali za leto dni!!

lolo (nepreverjen)

Bravo sobota rabi nekaj svezega .muz mamo zadosta v ms

neznan (nepreverjen)

vse skupi skoda besed ker so vsi podkupljeni

Gost (nepreverjen)

pa de lejko še bole ljubljanska politika srala po prekmurji ,pa nas nazadovala

Štorklaš1 (nepreverjen)

Radenčanom je tudi Bog pomagal,da jim ni Leljaka ustoličil za župana.

gostgost (nepreverjen)

Moren priznati ka mi je res vseeno kdo bo zmagal. Volit pa tudi nisem šel. Ker vseeno kdo zmaga za mene ne bo nič boljše. Ne poznam ne enega ne drugega da bi imel kakšno korist.Več služb ne bo zriktal ne eden ne drugi. Cenejše življenje ne bo zrihtal ne eden ne drugi.VEM PA TO DA KATERIKOLI BO ZMAGAL SI BO GRABIL IN NJEGOVI PRIJATELJI KER ČE SE NEBI DALO POTEM SE NEBI TAKO KRVAVO POTEGOVALI ZA TO MESTO(ŽUPAN)

kanžor

gostgost---------- Pravilno napisano .+++++++++++

In reply to by gostgost (nepreverjen)

jej (nepreverjen)

hvala bouge :) vi se ne jočite, se vidi ka se je večina lidij iz MS odločila za novega župana... torej z starin nejsmo bili zadovolni.

tutu (nepreverjen)

Č de tak ostalo, de na pomurci (oz. pljuvalniki) rajanje, na sobotainfo pa žalovanje. De bar malo zanimivo. MO pa vidli, ka de napravo Jevšek (če de seveda izvoljen)

Gost (nepreverjen)

no zaj te pa mladi lejko šli delat na kmete ,ka te meli slujžbe samo zato ,ka so vaši stariške tak plijtvi! Zaj pa nete mele razloga za slujžbo!!!!!!!!!

ara (nepreverjen)

trije kralji na naslovnici adijo pamet

kasparov

Videti faco Štiheca v trenutku objave rezultatov - neprecenljivo.

bulldog62

poraz trbej znati prenesti častno,
čestitke Jevšku

Gost (nepreverjen)

to je maslo iz ljubljane ,ka mo dale hlapci-še večji kak prle!!!!! prvi župan ka se je gor postavo proti ljubljani je bil g.anton slavic ,drugi je bil g. štihec ! zato pa je močvirnikon tou nej pasalo, pa znate zakoj -?-nej so nas mogli telko vrteti !!!!! zaj do nas pa lejko fejst!!!!!!!!!!!! verjemite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lublani je važno ka se centralizejra vse tan , samo zato ,ker potem majo moč nad nerazvitim !!!!!! verjemite ,slejpi ste prekmurci!!!!!!!!!!!!!!!!

krobikar1

Cestitke g. Jevsek! Ocitno se enim ze hlace v rit lovijo...

Gost (nepreverjen)

boš tij zaj mel časten poraz ,da boš vekša marioneta lublani!!!!!! bulldog62

bulldog62

Gost (nepreverjen)

Na volišču v Bakovcih se je menda dogajalo marsikaj. Predsednica krajevne skupnosti Nives Cajnko bi naj nagovarjala narkomane in pijančke kako in koga naj volijo - Jevška. Kasneje bi jim naj v dnevnem baru Imperija za to ponujala denar.

ara (nepreverjen)

štihec je že brez lač

krobikar1

Cestitke g. Jevsek! Ocitno se enim hlace ze posteno v rit lovijo...

Lukal82 (nepreverjen)

Kak ste smejšni s ten jokanjon pa nekšimi zgodbicami o teorijah zarote. Večina se je odločila in tou je point volitev...Bravo Sandi!

miki piska

Štihec je marsikaj novoga naredo v soboti ! kak pa de jevšek pa neven :S

Gost (nepreverjen)

Ima boga IMaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gost (nepreverjen)

Vsi tisti ki ste volili Jevška ste res budale ne na kvadrat ampak na kubik. Butalci na peto potenco. Bi se prej vsaj pozanimali kdo sploh ta Jevšek je. Bi vam postalo slabo.

ara (nepreverjen)

miki piska štihec se je samo dosta sliko

ara (nepreverjen)

gost ti sigurno eno štihecovo budalo

Gost (nepreverjen)

Glavno da bo Opecova zaj podžupanja, pa voz gre naprej.

kasparov

Nekdo ves čas kokodaka po tem forumu proti Ljubljani, ampak za Štihecovo nesposobnost ni kriva Ljubljana. To, da je Sobota umrlo mesto ni kriva Ljubljana ampak Štihec in njegova uprava. Skupaj s Šteihcem je seveda treba odstraniti tudi Petrijana in ostalo žensko moško druščino. Novo metlo smo potrebovali in sedaj jo imamo. Jevšku bomo seveda gledali pod prste od prve minute, naj si ne misli, da je prišel na odlično plačan dopust, prvič v življenju bo moral pljuniti v roke in začeti delati. Ampak bolje je, lažje se diha, sveži zrak smo potrebovali.
Mimogrede, samo največjemu debilu lahko pade na pamet, da uvede plačevanje parkirnin v centru mesta, ki že itak umira. Namesto, da bi privabljali ljudi v center jih je Štihec odganjal.

ZLOvenija (nepreverjen)

Ka se je štihec postavo proti Ljubljani? On je soboto odal siptaron. Te pa zakoj je sobota bujta? Parkirnino trbej plačati tudi že vseposedi. Hjao... Štihec je tudi nej takšni zlat kak vsi gučite.

gezek (nepreverjen)

pač smisel volitev je titi, šteri dobi več glasov. IN gnes je to pač Jevšek. Ka je, je, delo Jevška mo ocenjevali komaj za nekaj mesecev, zagotovo pa za 4 let pred novimi volitvami. De se pa zdaj spremenila namembnost portalov.Sobotainfo de grato pljuvalnik zdaj, ka Štihec neje izvoljeni, pomurec pa nov županov ritoliznik...

prekmurka 1 (nepreverjen)

Čestitke novemu županu. Če bo nadaljeval dober Štihecov program bo v redu. Svojega tako ni imel. No sedaj bodo obdržali službe tako Šiftar kot Celec, stari zdraharji pa so se skozi stranko MC pretihotapili v mestni svet. Upam, da novega župana ne bodo preveč vrteli, ker se nam potem slabo piše.

drugi krog (nepreverjen)

Štihec je tak dale enostavno nej mogo. Katastrofa za Soboto bi bila, če bi ob takšni sestavi mestnoga sveta bil še štiri leta župan Štihec. Zdaj ima priliko Jevšek.... za Štiheca pa tudi nej trbej jokati; hitro de si poisko novo službo in to verjetno manj stresno in boukše plačano.

ribon

@ Gost,

"to je maslo iz ljubljane ,ka mo dale hlapci-"

Ja... tau de tau. Ljubljana je to zakujala. Zato, ker či Ljubljana postavi marioneto na čelo takše bogate in razvite regije, kak je MS, do lejko tau bogastvo preusmerili direkt v center države. Bogi prekmurci do pa hlapci...

Zbujdi se, MS je navadno sranje od sranja. Vedno blo in očitno vedno bo. Prihodnosti tu nega, slujžb nega, industrija izginja, nikši župan do zaj pa neje biu sposoben napraviti nekšoga konkretnoga dugoročnoga plana za razvoj - vsaj v praksi se to nigi ne kaže. Mislen, fajn, ka ščeš polepšati mesto z raznimi spomeniki in novimi krožišči, ali či se ti mladi še vedno množično izseluvlejo v drujge regije/države, ti more inok kliknoti, ka neka ne delaš praf.

Gost (nepreverjen)

Grad rakičan bo tudi lahko zaživel s polnimi financami. Verjetno bojo Modrijani zdaj lahko nastopali kot prva skupina, pa nej samo za pol ure. Lani smo se navolili stati v gužvi, pa smo prej šli domov.

spidi55

Zdaj do eni lejko dale kadrovali kak de njin pasalo

Gost (nepreverjen)

nej ka bi slučajno kda poslujšali ka smo prekmurci hlapci ,ker nismo -imamo za sabo ljublano , to pa je res nekaj!!!!!!!!!!!

p.....ss (nepreverjen)

ćestitke gospod jevšek tonček moje sožalje hahahahaha

Gost (nepreverjen)

Ja zdaj do prej prišli podporniki do kruha v občinskih službah, druga pa nimajo šans.

Gost (nepreverjen)

kasparov novo metlo proti prekmurju ,seveda !!! ti si očitno dobro pri kopanji!!!!!!! vprašaj delavski narod in štipendiste???????

ara (nepreverjen)

celec nema obraza

kozorog

Bravo, čestitke Jevšku za zmago, takšoga človeka trbej, ka malo red napravi

Dusan1111 (nepreverjen)

No g. novi Župan - izvolite stolček. Občino boste naslednja štiri leta "razvijali" vi. Spremljali bomo vaše "nove" projekte, ki bodo zrasli na vašem zelniku. Projekte, ki se trenutno že izvajajo ali take, za katere se ve, da so že v predalu in čakajo sofinancerja pa pripišimo raje občinski upravi. Kar naprej! :D

gost (nepreverjen)

@ Gost,

"to je maslo iz ljubljane ,ka mo dale hlapci-"

So v MS volili Ljubljančani ali Sobočani? Zmagal je pač tisti, ki so ga izvolili volivci v MO Murska Sobota. Sam nisem volil Jevška, ampak te trditve okrog Ljubljane so precej primitivne.

krobikar1

Športno trbej sprejeti poraz,...Dalo se je slutiti kdo bo zmagal, zato je bivši spremljal rezultate doma!

ara (nepreverjen)

zdaj de policaj glaven vse eno bokše kak pa tej prepameten rakičanec

Gost (nepreverjen)

Perhavčki se že rit smige, ka de lejko dale cecala.

leon123 (nepreverjen)

Ka telko zagovarjate toga štihca?....od Dipoja pa do Noršinec je vse parcele na sebej spelo gda je bil na urbanistiki oz. na prijatelje in družinske člane ka nede pomote te je pa sforsero tan ka se je začalo zidati pa fajn na prljavi način vnovčo travnike kere so kupili ka nemo pravo skoraj šenki....velke pare je on tu skasero......nej ge pa nej keri od vas je nej mogo prite coj do nakupa teh parcel.....tak ka ga nej meti za svetnika ker je nej

Gost (nepreverjen)

če bi imalo boga ,bi se vrtelo okrog pravičnosti ali nema ga!!!!!!!!!

Gost (93.103.169.162

ara (nepreverjen)

gost ti živiš v drugon sveti pravičnosti že dugo nega

Štorklaš1 (nepreverjen)

Meni je vseeno kter je v MS župan,ampak mislim,da še vas bo pošteno bolela glava,da ste izvilili Jevška za župana,ki vam ga je podvalil populist Židan in njegov SD.Radgončani so Kampuša zbrcali iz občine,ki je bil tudi SD-ovec,morate nekaj vedet,da stranka SD že dolgo ni več (socialna) stranka,ampak stranka kapitala,ki se ji fučka za malega človeka.Upam da se motim,vendar vseeno mislim,da bi bilo za MS boljše,če bi še bi župan naprej Štihec.

Gost (nepreverjen)

ja saj maš prav

ara

Gost (nepreverjen)

ja tak je se podpišem!!!!!!!!

Štorklaš1

zima.bella

Ja, kar ste si izvolili, to boste imeli. Seveda pa tudi mi ostali.
Komaj čakam seje mestnega sveta!! Mislim, da bodo še bolj burne in duhovite, kot so bile dosedanje. Me pa res zanima, kako bo to "povezovanje" izgledalo!

Gost (nepreverjen)

leon123 (31.15.145.99)

predvolilne laži so mimo. Za svoje trditve lahko nosiš pravne posledice.

ka motate (nepreverjen)

Ka motate o nekše ljubljančanaj!!!Ka so mogaoče ljubljančane se odile volit?Vej ste pa samij volile!!!!

Gost (nepreverjen)

ja seveda ,zatou je pa bilou pol lublane pa v prekmurji!!! pa to sikdar da se ide za volitve ,ali te ali ove !!!!! no ,zaj pa TE povejte ,ka so dobroga napravili tej iz lj. ka so tu zdaj poleg?

Gost (nepreverjen)

Jevšek je zmago zaradi 700 glasov razlike od 16.511 volilnih upravičencov. Jaka zmaga.

Kak smo se smejo gda do zdaj delovna mesta začala rasti na družinskih kmetijah, kak je bilo obečano, pa ka de MURA05 v 1. ligi itd...

asdfgh (nepreverjen)

Tak, bilo je velko predvolilno govorjenje na ton portali, sedaj pa sledi velko povolitveno jokanje. Polovica, štera je tu glasna pa niti na volitvaj neje bila... Če bi šli volit, bi mogoče vaš Štihec tudi zmago

blinki-ca

Katastrofa. Prvi krog bi mogo ostati kak je bil. Razocaranje v nulo

ČISTOKRVNI PREKMUREC (nepreverjen)

Sobota je preveč rdeča...in zdaj de še bole! V leti dni de se zgoudilo isto kak v MB. Z naslovon PREKMURSKA VSTAJA! In de pač trbelo popucati tao smetano kera zna samo cecati...skratka: JEVŠEK NEJE MEO NITI PROGRAMA IN NITI GA ZAJ NEMA!!

bulldog62

poanta teh volitev ni zmaga Jevška, ampak poraz Štiheca. 10 lejt njemi je bilo več kak zadosta. Jevšek je pa doubo samo zatou, ker so ostale stranke nej bilej sposobne ponuditi enoga primernoga kandidata. In nje sobota tak rdeča kak trenutno stvar izgleda.

zima.bella

RE: asdfgh (194.165.116.43)
Če z neudeležbo ciljaš na mene - moraš vedeti, da mi je "volilni program" doj spadno po dogodkih na Pušči!
Niti tega svojega skromnega 1 glasu ne pridam v tako "sr....", kot so soboške volitve!

zima.bella

RE: ČISTOKRVNI PREKMUREC (109.182.64.39)
Či buš stajo delo, pridi pravit, đa mo ti ga za 15 eur čijo koli sliku gotof si tan držu!

good (nepreverjen)

ME ZANIMA KAK DO ZDAJ ZGLEDALE SOBOŠKE NOVINE-ŠTIHČEVE PRIPOVEDKE IN PRIGODE BREZ NJEGOVOGA LEJPOGA KSIHTA, KI JE KRASIL VSAKO SKORAJ VSAKO STRAN TEH CAJTING.

Kreamtorij (nepreverjen)

Nej je problem, kakše barve je Sobota, ampak to da je zaostala in puna tistih, ki kislijo, da jim je za vse kriva "ljubljana", oni provincialci pa so cvet sposobnosti, podjetnosti in svetovljanstva na svojih dveh kvadratnih metrih.

purde (nepreverjen)

Ka bi radi...tak je kak san pravo...narod je zvolo sprmembe kar je prav....Bravo Šanje. Of je pa tak daubo samo na Pušči pa Satahovcaj. se zna zakoj

Juni (nepreverjen)

čestitke g.Jevšku ob zmagi z željo ,da se zgodi v M.Soboti isto kot v Zagrebu z županom,portalu pa ohranjajte to nagnusno negativno sramotno enostransko poročanje,že kmalu se bo videlo vaše pravo lice,dosti parketa bo potrebno položiti na črno brez računa

jhvu (nepreverjen)

končno je narod srečala pamet, ka je nej dale volo štihca...

Gost (nepreverjen)

Kampuš (SD) popušil, ker je Židan celo mašinerijo pripelo samo v MS :)

someone1 (nepreverjen)

Najprej čestitke novemu županu Jevšku. Zdaj pa nekaj v razmislek vsem, ki so volili novega župana.
- Policaj po izobrazbi pa še kriminalist(možnost uvedbe policijske ure in novodobne udbe)
- Človek je pri 53 letih v PENZIJI nikdar v življenju ni delal vedno je živel na račun nekoga drugega in tako bo tudi v naprej. Nobene odgovornosti nič od ničega. Za vsako napako bo že nekdo odgovarjal.
- niti ni pravi rojen Prekmurec. Kaj šele Sobočan.

Sobočancem se je zameglil um, da so volili tako osebo za župana.

Gost (nepreverjen)

HAHA.. HOHO.. HEHE.. GE STE ZAJ PAMETNJAKOVIČI, KERE STE TAK DOL SRALI JEVŠKA IN BILI TAK FEIST PREPRICANI V ZMAGO ŠTIHCA?!?

eden čeden (nepreverjen)

Slike s kujkla. Končno vsi bedniki na enem kupu. Bougi Sobočanci-Prekmurci - oudali ste se korošču, kak vedno v Prekmurski zgodovini. Drugo si niti ne zaslužite, ker v genih imate zapisano hlapčevstvo pa hamičijo.

zima.bella

RE: eden čeden (212.85.177.70)
Meni je pa bolj "padlo v oči", da je na kujkli pol folka, ki bi sicer morali ob cesti na Dob peti Janez kranjski Janez, ali pa v vergi okoli sodišč romati!
Joj, Janez Ivan Patria, skoraj vsi tvoji so te zapustili, pa še iz parlamenta smo te končno nagnali!!
VSE SAMO ZA SVOJO RIT! To so naši politiki - rdeči, črni, beli, zeleni, oranžni....
Zato beseda VOLITVE zame več ne obstaja!

Lewi (nepreverjen)

ŠTIHEC JE NA PUŠČI DOBO ĆEZ 180 GLASOV ....EWO PA MAMO POLICAJA NA VLASTE SVAKA ČAST

musaka (nepreverjen)

pa ta jevšek je po bakovcaj hodil pa po gostilnah plačeval pijačo da si je kupil glasove tako povsod je bil pa hodli so od hiše do hiše pa zapovedoval ljudem da morejo tega gnilga policsta volit jevška zdaj ni blo dost v murski narejenega pa to zdaj pa še bo manj ko je lopov prišel na oblast ...

Gost (nepreverjen)

Nives Cajnko izgubila si vso kredibilnost. Si sramota za Bakovce. Ampak zapomni si eno: VSE SE VRAČA VSE SE PLAČA!

BB

Poleg trenutne krize zdaj še 4 lejta rdečega mrka...

eden čeden (nepreverjen)

Je že kdo slišal vic o pametnem policaju? Ges ne.... ker ne obstaja. Če bi bil pameten, nebi kandidiral za župana. Užival bi naj ob dobri penziji. Zdaj ga čaka stres, posledično infarkt, ko bo videl, da ne more "povezovati", ko ga bodo minirali ti, ki mu zdaj dobrikajo in prilizujejo. Srečno kekec!!!

tuhghfghfh (nepreverjen)

Tou je, kak da bi glejdo SDS-ovce po porazi na volitvaj julija... Ja, Sobočance,ka ste se zvolili, tou te meli. Sicer pa, preden začate šinfate, rajše malo počakajte, ka vidite, ka de delo po Soboti pa te šinfarite

Gost (nepreverjen)

Bravo Jevšek. Evo že mamo prvo delovno mesto: debela Opica de podžupanja.

In MURA05 de že letos v 1. ligi.

Bravo Sobota, ka si si zvolila, to maš :)

Gost (nepreverjen)

Robert Celec tolko da veste: STE NAJBOLJ NEMORALEN IN NEETIČEN POLITIK V ZGODOVINI MURSKE SOBOTE!

Planet2 (nepreverjen)

Prekmurci, ni vam Ljubljana, kriva za stanje v pokrajini. Večinoma ste sami krivi. Imate kompleks provincije in ste dostikrat ksenofobični.

Gost (nepreverjen)

Brigita Perhavec, opravičujem se vam, ker vam moram to povedati - GNUSITE SE MI!

Gost (nepreverjen)

Popljuvam Brigito Perhavec, Roberta Celeca, Nives Cajnko, Slavinca, Miloševiča,... poberite se iz Sobote, še preden se vam bo zgodila ulica. SOBOČANCI NA NOGE!!!!!!!

zima.bella

Nesojeni Janšev tast,
tvoj šef, belček Pučnik aus dojčland, pa tvoj oča se v grobi obračata, tvoj šef Ivan Janez pa na Dobu (ker ga jogi tišči), medtem, ko ti tukaj vaše "rdeče sovrage" podpiraš!!
GLAVNO, DA KARIERE LAUFAJO NAPREJ, A NE?

hgfdg (nepreverjen)

Dobro, vredi... sploj nejsan zadovolen z rezultati ali ok... počakajmo ka vidimo ka de NOVOGA / nej že obečano s strani bivšoga župana) de se začalo v soboti... na 24vr so objavili zanimivo sliko... priskledniki....http://images.24ur.com/media/images/600xX/Oct2014/61504602.jpg?d41d

Gost (nepreverjen)

Nivec Cajnko, ne misli da smo vsi Bakovčari tako naivni, da bi spregledali tvoje igrice. Samo tolko da veš, tolko da veš...

zima.bella

hi-hi-hi
In spet imamo samo eno (srečno) stranko,
to je spet ZK = zlizani karieristi!

Gost (nepreverjen)

Hišica iz kart se bo enkrat podrla ne bojte se... Samo te se van vsen slabo piše Celec & Co.

zima.bella

RE: Gost (93.103.185.13)
Eno pa moraš priznati: Jevšek de s svojo "podatkovno bazo" to "Celec&Co." združbo leži za jajca držo, kak Štihec. Si misli, ka de Celec Jevšeki tan takšne afne guncal, kak je na tisti izredni seji mestnega sveta o financiranju RIS-a!!!
Malo morgen, lepi dečki!!!

Modro (nepreverjen)

To je bila verjetno najbolj napačna odločitev vseh sobočancev v zgodovini mestne občine. Verjemite, pogrešali ga boste.

Človeku z veliko začetnico, največjemu lokalnemu patriotu g.Antonu Štihcu iskrena hvala za pošteno, odgovorno in predvsem iskreno opravljeno delo zadnjih 10 let. Pogrešali Vas bomo.

Želim Vam veliko uspehov v prihodnjih letih!

Gost (nepreverjen)

@ leon123

Nej na pamet...

M (nepreverjen)

Torej nismo dobili župana ampak ŠERIFa. :)
Samo še indijanci pa kovbojci manjkajo. :D :D :D

Geronix (nepreverjen)

Zanimivo, da se lahko nazdravlja kar tako sredi križišča ...

gost (nepreverjen)

Eno pametno vprašanje za mater ,ki je zaposlena na davkoplačevalski denar.Kako lahko takšna mati je več odsotna kot skrbi za svojega otroka z posebnimi potrebami.Obžalujem ,da država podpira takšne matere.V varstvo drugim ljudem take ostoke sami pa koristijo oz. koristi zaposlitev za otroka z posebnimi potrebami.NIVES CAJNKO ,postani mati kot moraš biti .Posvečaj se otroku za katerega dobiš PLAČO...V teh volitvah pa si čas posvečala raje nagovarjanju ljudi koga naj volijo.AHA mi je jasno,nova zaposlitev verjetno ti je obljubljena.Ne prenesem takih ljudi ,ki izkoriščajo zakon za svoj prid pa Bakovčari vi podpirate takšno osebo??? Naj je mati in svoj popoldanski čas posveča njemu in opraviči svojo zaposlitev.

Vipko
Truplo

Vso raznorazno "nakladanje" o Ljubljani, hlapčevstvu, nesposobnosti in še čemu... nima po volitvah neke osnove. Volilci so se odločili, kakor so se. Po mojem hudo napak.

"Prefinjena" igra nekaterih, kateri so se preko preferenčnih glasov dobesedno pregurali v mestni svet je obrodila sadove. Ampak, priznati je treba, da so se "znale ite", kakor se temu pravi. Če odmislim dva taka, katera sta pač eno levo stranko zamenjala z drugo, ostane tretji, vemo kateri je to, ki je bil vsaj do sedaj dobesedno bolan, obseden z mislijo, da bo en dan soboški župan. Če mu to uspe, šele potem bomo lahko z grozo ugotovili, da volilno telo vse pozabi in ne razmišlja dosti.

Dosedanji župan je po mojem izgubil bitko tudi zaradi medle kampanije, vse preveč se je šel fer igre. In potem se zgodi Opecova! Njej kaj prida tudi ne gre zameriti, ženska je neverjetno ambiciozna, koliko je sposobna vedo tisti, kateri jo poznajo. In za cilj je bila pripravljena storiti vse... tudi desno stranko priključiti levi, kar ravno ne gre skupaj.

In tule pridem do enega človeka, kateri me je razočaral kot človek do konca. Svojčas je bil moj profesor na Ekonomski srednji šoli, zanj se je govorilo, da bi lahko bil precej višje, če ne bi hodil k maši in bil veren. Takrat je bil prisiljeno tovariš, danes je s podporo Jevšku postal prostovoljni tovariš. Jaz ga drugače več ne morem klicati. Govorim seveda o tovarišu Obalu! Vsak človek se za taka dejanja pač odloči prostovoljno v današnjem času, ko neke prisile v takih zadevah seveda več ni. In tovariš Obal... koliko te bo sram, ko boš spet šel k maši in razmišljal, kako pošten si. Pa si res? S teboj več ne morem biti na Vi, ker si tega ne zaslužiš, verjetno ne boš na cesti niti dober za pozdrav Dober dan!

Štihec se seveda proti vsej tej "mašineriji" ni mogel boriti. Ne proti tistim "prefrigancem" v mestnem svetu, ne proti Opecovi, tudi ne proti tovarišem, kakršen se je pokazal Obal.

Volilna udeležba je bila sicer tako, tako, marsikdo je ostal doma. Tako pač je.

presvetli (nepreverjen)

res kak se lejko stoji na sredi ceste in proslavla brez uradne zapore ,že se vidi ges sam šerif meni -nam nič nemrejo
pa še zna štoj ka de zdaj šerif imel dva prihodka,cejlo življenje pri državni kopanji ali de zdaj tudi pri riti kopanja
drugače pa bomo videli kdo bo v soboti srečen verjetno skupina elitnežev mi pa

zima.bella

Ste že čuli, da soboškiva redarja zdaj dobita Magnuma.
Eden z belo, eden pa s črno čokolado!

dseme

ge so zaj policaji ka stojijo po cejli glavni cesti...

kanžor

Ka se Židan slijni tü po Soboti ?

gost (nepreverjen)

eni ste tu resno betežni, mislim, skratka :)

ljudsko sodišče (nepreverjen)

sami nikoj i ništeki na slikaj

Gost (nepreverjen)

PUŠITE K..., ŠTIHCOVI RITOLIZNIKI!

Gost (nepreverjen)

kakši patriot je Štihec?! KAKŠI?!? Daj ne motajte neka v prazno.. drugo je nej gledo kak na svoj žep! Za 10€ bi Šiptaran prodau del varaša..

Gost (nepreverjen)

Končno ka določeni osebki kak so g.Petrijan in podobni letijo z občine.. KONČNO! Me zanima, ge do zdaj dale pa drek vkup mešale, ka za drugo so tak nej..

1919 (nepreverjen)

NO ZDAJ PA G,JEVŠEK V MS NAPRAVTE MCDONALDS MO VSAJ NEKA MELE V MS!!!!!

Mirika (nepreverjen)

Prebiram forum in sem zelo žalostna. Toliko žaljivk na račun enega ali drugega kandidata za župana, izbrisane kot žaljive pa so samo tiste, ki so uperejene proti g.Štihcu, ostale so vidne in berljive. Diskreditacije g.Jevška zato ker ni prekmurec, ker je "policaj" čeprav je izobražen intelektualec...samo nakazujejo na to, koliko problemov s samopodobo imajo pisci. Ajde, če ste tako pogumni zapišite se z imenom in priimkom. Moj je: Mira Varga

Gost (nepreverjen)

Mirika
Tau pa zatau ka je 70% komentarov od občinskih delavcov in jin ide zaj v nos, ka do leteli z občine.
Pa vedno je valalo ka je Sobotainfo od Štiheca, Pomurec pa od Celeca..

Gost (nepreverjen)

Mirika
Tau pa zatau ka je 70% komentarov od občinskih delavcov in jin ide zaj v nos, ka do leteli z občine.
Pa vedno je valalo ka je Sobotainfo od Štiheca, Pomurec pa od Celeca..

ms2014 (nepreverjen)

Mirika, no, vupan ka policaj nede ger še prepovedo anonimnoga komentejranja. Sicer pa, glede na to ka je zahtevo od sodelavcov vzorce DNK-ja, je možno vse ...

Daddy_Cool

Mirika in gost vidva ne razumeta kak stvari tu funkcionirajo. Kda komentar dobi 5 minusov se avtomatsko skrije. Tomi se pravi demokracija... to je tista stvar kero eni težko razmijo.

brombek

Nej san sobočanec, če pa gledan te slike, do zdaj veterančki kot zveste oprode po novem verjetno za vožnjo na paradah dobili vsi HUMVEE-je opremljene z GATLINGI M61 Vulcan notri pa do meli BUSHMASTERE. Pa naj se vidi keri so naši.
Ne vem kak to ka ni nikjer videti njegovih kolegov z policije in ministrsva.
Bog vam pomagaj sobočanci.

Gost (nepreverjen)

Gonte se svsi v -----

da te kap (nepreverjen)

vsi kateri pišete in se izražate katastrofalno, vam priporočam, da greste na zdravljenje, ker z vami je nekaj narobe ali pa ste sami tako razočarani nad življenjem, da rajši opravljate druge, kot da bi videli sebe!!! nobeden ni brez napak, razlika je le v tem, da eni pač hočejo delati, eni pa samo kritizirajo....

invalidka (nepreverjen)

Me zanima, če bo poskrbel kaj za delovne invalide. Če bo kaj zaposlitev tudi za nas, ne pa, da se nas izogibajo, kot če bi bili kužni, čeprav smo sposobni marsikaj in bi radi delali, ne bili odvisni od socialne pomoči. Niti javnih del nam ne dajo. Gospod Jevšek, upam, da boste vzpodbujali zaposlovanje invalidov vsaj preko javnih del. In ne mislim samo nižje izobražene. Podpišite tudi za nas z malce višjo izobrazbo. Hvala.

novi (nepreverjen)

Vsi, ki sedaj jokate za Štihecom in se bojite raznih kadrovskih mahinacij nvega župana in mestnih svetnikov, pozabljate da je Štihec delal točno te stvari. Postavil je direktorja občinske uprave, ki za to sploh ni imel pogojov (njegove edine vodstene izkušnje je bila njegaova pasja šola). Spomnite se na kakšen način so odstranili zdaj že pokojnega bivšega ravnatelja ekonomske šole in na njegovo mesto postavili brata prej omenjenega direktorja občinske uprave. Pa še je bilo takšnih stavri.
Koliko je šthec naredil za Soboto? Njegov res lep program, ki ga je imel pred zdajšnjimi volitvami je bil enak pred vsakimi volitvami, pa nobenih glamuroznih načrtov v 10 letih vladavine ni uspel ispeljati. Se sponite kakšne lepe načrte kopališča in okolice nam je kazal pred vsakimi volitvami. Vsem je bilo lahko jasno, da je to neizvedljivo, ampak ljudje so mu nasedali.
Saj ne mislim, da bo Jevšek dosti boljši, ampak dajmo mu priložnost.
Zavedati pa se je treba tudi, volitev ni zmagal Jevšek ampak jih je izgubil Štihec. Mislim, da so ljudje imeli dovolj njegove arogance in samovšečnosti in so to bili predvsem glasovi proti Štihecu. Tako lahko tudi razumemo združevanje vseh strank ne glede na pol proti Štihecu.
Štihec pa tudi ni nestrankarski kandidat, saj je bil v večih strankah, kakor mu je trenutno ustrezalo. Pa še nekatermi strankam se je poskušal prodati, pa so ga pravočasno odslovile.

Gost (nepreverjen)

Vidli smo že kolko svojih so not spravili in kolko jih še bojo. zdaj nemajo bremze.

pod (nepreverjen)

Ne vem keri je večji prasec,govno od Židana ali govno od Jevška?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice