Vlado Kreslin na radijske postaje pošilja novi single iz reizdaje albuma Cesta z naslovom Novo, novejše, najnovejše. Za omenjeno skladbo je Vlado pred časom posnel tudi videospot, katerega ražiser je Klemen Dvornik,

V tem mesecu se Vlado Kreslin odpravlja na krajšo turnejo po ZDA, kjer bo obiskal New York, Washington ter Milwaukee. Najdlje se bo zadržal prav v slednjem, saj sodeluje v predstavi Three Other Sisters gledališča Theatre Gigante. Kreslin bo poskrbel za večino zvočne podlage predstave.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
itak

...ka naj poven Vlado, tebi enakoga nega,...vsi B"ltinčari smo ponosni na tebe, pa na tvojo muziko,...samo tak dele, ka bi m"l moči še za nadalnje ustvarjanje, pa promovejranja Prekmurja pa Slovenije, tij si eden našij najvekšij ambasadorov,...!!!...!!!...

skriti

itak se strinjan s teof. car !

tzizek

Najbokši izvozni artikel iz prekmurja :D

garfild

Včasik smo v poletnoj vročijni pod debelov gostanovov sencov pri Beltinskoj Zvejzdi točene pijve v Vladekovoj drujžbi pilij, un nan je pa na kitaro kcoj brenkal - tou so bilij zlati časi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

garfild

Vladek samo tak dele, poleti se pa vijdimo na Zvejzdinoj terasi v Beltincaj, samo na žalost več nega gostanove sence, sou pa bejle marele, štere do nan senco delale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vladek Kreslinov, pa gijbanca, te se pa močvirnikon droda, že se počujtijo kak v nebesaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Starejše novice