Forum
Odklepanje mobitelov
Mene zanima ge v MS odkleplejo mobitele. Nuco bi namreč ka bi mi namesto slovenski meni ka je nemški mobi.
charser: un verjetno nuca slovenski menu, samo je tak noro napisano ka če dobro ne prešteš misleš ka nuca nemški menu :)
9. 2. 2010
ob 17:04
ob 17:04
Pa upan ka maš preverjenoga ka je nej vkradnjene, pa za ceno se prlej pozanimaj če se te splača nalagate slovenski soft wear
9. 2. 2010
ob 21:48
ob 21:48
Nese k Lacije
kak je že nešče prle omeno... Ma feist dobroga majstra za te stvari tan zaposlenoga!
Za sodelovanje na forumu morate biti registrirani in prijavljeni.
Trenutno aktivni uporabniki
Fingerling,
didgeridoo,
pro.ius,
artur,
Svašta...,
borce,
Dannyy,
lopata,
jojo2404,
su,
Št. gostov: 75
Št. gostov: 75
V živo
- copicar je komentiral prispevek Brez odpravnin in osebnih dohodkov skoraj dva tisoč Murinih delavcev pred 21 minutami
- artur je odgovoril v debati Kdo je Jelinčič. pred 30 minutami
- Moja Slovenija je odgovoril v debati Kdo je Jelinčič. pred 1 uro in 25 minutami
- vinetou je komentiral prispevek Liga prvakov: Kateri od velikanov se bo poslovil? pred 1 uro in 47 minutami
- SAMEK je komentiral prispevek Brez odpravnin in osebnih dohodkov skoraj dva tisoč Murinih delavcev pred 2 urama in 15 minutami
- SAMEK je komentiral prispevek Brez odpravnin in osebnih dohodkov skoraj dva tisoč Murinih delavcev pred 2 urama in 19 minutami
- Apachi je odgovoril v debati Kdo je Jelinčič. pred 2 urama in 42 minutami
- Na Sobotainfo se nam je pridruzil nov uporabnik VASI pred 2 urama in 52 minutami
- policijaMS je objavil nov prispevek: Zasežena ponarejena bankovca pred 2 urama in 59 minutami
- Moja Slovenija je odgovoril v debati Kdo je Jelinčič. pred 3 urami in 4 minutami